KPH - Tryck namnskyltar

Namnskyltar

Vi hjälper dig att trycka upp dina namnskyltar, och vi kan även sortera dem i bokstavsordning och plocka i dem i hållare. Allt för att underlätta hanteringen för dig. Med variabeldata kan vi lätt göra namnskyltarna åt dig, bara vi får en excelfil med uppgifterna som ska vara på. Hållarna finns i flera olika utföranden, vanligast är med nål och klämma, men det finns även olika versioner med nyckelband och liknande.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina namnskyltar kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på dina trycksaker digitalt och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta namnskyltar

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina namnskyltar få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterial kan vara i många olika format, det kan vara en pärm, folder, broschyr, bok eller bara lösa ark. Vi…

Läs mer

Konferensmaterial

Det är en hel del material och trycksaker som behövs vid en konferens. Foldrar, mappar, broschyrer, pennor, namnbrickor och mycket…

Läs mer

Konferensblock

Ett konferensblock är ett mindre block än ett anteckningsblock. Ofta är det i formatet A5 och ca 10 blad per…

Läs mer

Anteckningsblock

Vi trycker anteckningsblock i många olika format och utförande. Du kan ha det randigt, rutigt eller blankt. Med bara en…

Läs mer