Anteckningsblock

Vi trycker anteckningsblock i många olika format och utförande. Du kan ha det randigt, rutigt eller blankt. Med bara en logo på, eller med mer information. Du kan även blada in informationsblad, ha ett omslag, eller bara en kartongbaksida för att få mer stadga.

Om du har färdigt material, så kan du enkelt beställa på direkt här på hemsidan genom att klicka dig vidare till vår tryckportal.

Kontakta oss om du undrar över något. Vi hjälper dig gärna!

Format

Som vi nämnde tidigare så finns det många olika utföranden på anteckningsblock. Oftast så trycks dem i standardformat, men det fungerar lika bra att trycka i vilket format som helst. Att trycka på ett annat format än standard kan få ditt block att sticka ut lite extra, om det är det som är syftet med trycksaken. Självklart kan man också välja exakt hur många ark som blocket ska innehålla.

Bidningar och extra tillval

Det finns några olika bindningar som vi oftast använder. Allra vanligast är att man sätter en spiral i överkant, men man kan också göra ett limbundet omslag, eller bara limbinda själva anteckningsidorna och sätta en kartong som stöd bak. Om blocket ska kunna utstå mer slitage så har vi speciella papper som tål både vatten och inte går att riva sönder, men oftast brukar det räcka med att laminera omslaget så att det ser snyggt ut längre.

Det kan vara bra att ta kontakt med oss så hjälper vi dig utifrån vilket behov du har så att det blir mest prisvärt.anteckningsblock

Några block som vi använder dagligen här på Kph.

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur din trycksak kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Gå gärna in på vår inspirationsbank för att se olika sorters visitkort som vi tryckt. Där finns även andra trycksaker och expo-lösningar att inspireras av.

QR-kod

Vi kan lägga in en QR-kod på anteckningsblocket så att mottagaren lätt kan scanna av och få relevant information direkt i sin smartphone.

Tryckportalen

Vår tryckportal fungerar extra bra för dig som har ett behov att hålla koll på dina trycksaker digitalt och kunna göra lätta och snabba beställningar med bara ett par klick. Det finns många olika möjligheter för hur man kan använda sig av tryckportalen, så som attesterade beställningar osv. Men det vanligaste är att det är en person (eller ett par) som har inloggning och som sköter beställningarna av kontorsmaterialet. Här kan du lägga upp allt som behövs, visitkort och korrespondenskort med variabla fält då du får korrektur direkt på skärmen, eller statiska mallar så som kuvert, block och dyligt. Man kan även lätt ha koll på lagervaror och beställa hela kit som består av flera mallar i ett enda svep. Vi går gärna igenom med dig hur dina behov ser ut och skapar din egna tryckportal därefter.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker.

Svanenmärkta anteckningsblock

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina anteckningsblock få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterial kan vara i många olika format, det kan vara en pärm, folder, broschyr, bok eller bara lösa ark. Vi…

Läs mer

Namnskyltar

Vi hjälper dig att trycka upp dina namnskyltar, och vi kan även sortera dem i bokstavsordning och plocka i dem…

Läs mer

Konferensmaterial

Det är en hel del material och trycksaker som behövs vid en konferens. Foldrar, mappar, broschyrer, pennor, namnbrickor och mycket…

Läs mer

Konferensblock

Ett konferensblock är ett mindre block än ett anteckningsblock. Ofta är det i formatet A5 och ca 10 blad per…

Läs mer