Trycksaker och lösningar på väldigt många olika sätt

Ett tryck eller en trycksak kan vara många olika saker, det enda som alltid är gemensamt är att den är unik i sitt utförande och för sin avsändare. Det kan vara affärstryck, kontorstryck, reklam, marknadsföring, information eller utbildning och dokumentation. En bra trycksak är tydlig med sitt budskap och anpassad för sitt ändamål.

Vi kan hjälpa er med allt från originalarbete, med bildhantering och scanning, variabeldata och annan variabel information till din färdiga trycksak. Kom till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp ditt original som en mall i Kph Tryckportal och underlättar kommande beställningar med att göra den förändringsbar, variabel. Då kan du (eller någon annan) löpande skapa nya original med rätt grafisk profil med bara ett par knapptryckningar.

Pappersalternativ

Tryck i Tryckportalen

I din Tryckportal kan vi även bygga upp ett modernt trycksaksarkiv där alla beställningar kan hanteras som du önskar. Ska beställningen attesteras av flera, vill man styra vad och hur det får beställas, vilka variabler ska kunna förändras, vem ska kunna beställa vad etc. Ett trycksaksarkiv minimerar dit fysiska arkiv och håller alla dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara olika typer av bokbinderi och efterbearbete, laminering och ytbehandling av olika slag. Vi arbetar mycket med variabeldata, adresserar, plockar, kuverterar och tar hand om distributionen både via budbil eller post.

 

Crossmedia

Tillsammans med crossmedia blir det ännu mer intressant! Med Crossmedia så menas det ”marknadsföring över flera medier”, läs gärna mer under fliken: CrossMedia.

Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.