Tryckportalen

Tryckportalen heter vårat verktyg för web to print. Där kan du lätt göra beställningar med några få klick och få både en preview (om du laddar upp eget material) och korrektur (om du beställer från en mall) direkt på skärmen. Det minimerar både kostnader och leveranstid!

Egen portal

Dels har vi vår öppna tryckportal som vem som helst kan ladda upp och beställa via, men många kunder har valt att ha en egen portal, anpassad för dem. Här lägger vi upp mallar på återkommande trycksaker eller lagerartiklar och du beställer enkelt med att bara välja antal och när du vill ha dem.

Anpassningsbart

Systemet är väldigt anpassningsbart, och vi kan anpassa beställningsflödet så att det passar just dina behov. Det finns många olika möjligheter med mallhantering, lagervaror, leveransalternativ, inloggningar, behörighet, attestering av beställningar och mycket mer.

Dynamiska mallar

Dynamiska mallar är väldigt smidiga att ha när det kommer till tex visitkort, eller andra trycksaker där man har en grundmall men vill byta ut viss information eller bilder. Kanske flyers eller tillfälliga erbjudande affischer?

Fördelar med Tryckportalen

  • En enkel beställningsrutin – en eller flera filer laddas upp och kan kombineras i beställningen för att skapa böcker, pärmar etc
  • Möjlighet att skapa nya original från mallar på olika produkter.
  • Skapa och uppdatera ett trycksaksarkiv, kunna öppna upp trycksaksarkivet för olika beställare med olika rättigheter och verktyg.
  • Orderstatus och historik, hela tiden en uppdaterad uppföljning online, med möjlighet att välja tidigare beställda jobb för efterbeställningar eller uppdatering.
  • Snabba korrektur – förhandsgranska dokument i tryckfärdigt format innan godkännande, slutförande av beställningen.
  • Enkelt lägga till variabeldata, text och bilder kan läggas till fördefinierade mallar för jobb med en eller flera sidor. Kan vara annonser, visitkort, foldrar etc
  • Leverans enligt önskemål, hämtas i butik, budning, distribution, postinlämning etc
  • Betala direkt i portalen med kort!

Vill du veta mer?

Det är svårt att få ner alla möjligheter med tryckportalen på en sida, så om du är nyfiken på Tryckportalen så gör du bäst i att kontakta oss och berätta lite om vad ditt behov är så kan vi ge förslag på en lösning som skulle passa dig.

Relaterat material

DOX projektportal

DOX är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektportaler som är plattformsoberoende. DOX låter dess användare dra nytta av en rad…

Läs mer

Variabeldata

Variabeldata är information som byts ut på varje ex av trycksaken, oftast är det ett nummer eller en adress. Men…

Läs mer

Trycksaksarkiv

Eftersom vi trycker att det är en bra idé med print on demand, dvs att du inte trycker mer än…

Läs mer

Original & Layout

Behöver du hjälp med original till en trycksak så har vi en erfaren prepressavdelning här på Kph som gärna hjälper…

Läs mer

Lagerhållning

Är du i behov av lagerhållning för vissa produkter så kan vi stå till tjänst med det. När du gör…

Läs mer

Distribution

Vi har stor erfarenhet av distribution och ser till att dina trycksaker levereras på bästa möjliga vis. Vi har koll…

Läs mer

Print on demand

Men Print on demand så menas det att du trycker bara precis den upplagan du behöver, och tar det slut…

Läs mer

Crossmedia

Crossmedia är som gjort för alla typer av inbjudningar, events, nyhetsbrev, erbjudanden, löpande informationsbrev, roliga kampanjer, kundundersökningar och kundvård. Det…

Läs mer
KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen