Print on demand
– ett miljövänligt sätt

Men Print on demand så menas det att du trycker bara precis den upplagan du behöver, och tar det slut så trycker du till lite extra vid behov. På det viset behöver man inget lager, och man behöver inte slänga stora upplagor med trycksaker som blivit inaktuella. Bra både för dig och naturen

Digitala tryckpressar

Eftersom vi har digitala tryckpressar så behöver man inte trycka upp stora upplagor för att få ner kostnaderna per exemplar. Nackdelen med offset-tryck är att det kostar mycket att starta tryckpressen, men att det sen är billigt att trycka många på samma gång. Det gör att man oftast trycker stora överupplagor för att få ner styckepriset. Men i dagens snabba samhälle blir trycksaker snabbt inaktuella och vill man hålla sina trycksaker uppdaterade så är det betydligt bättre med print on demand!

Trycksaksarkiv

Vi spar ditt digitala material, så vill du ha en tilltryckning så behöver du bara höra av dig och säga hur många exemplar du vill ha den här gången och så har vi filen redan fixad och klar för att tryckas.

Tryckportalen

Om du ofta beställer små upplagor av samma material så kan vi också skapa en egen tryckportal åt dig, där du kan logga in och se precis vilka trycksaker som du har ligger hos oss, följa dina beställningar, återbeställa gamla ordrar och med några få knapptryck skicka iväg en beställning till oss.

Självklart kan man även lägga en beställning av nytt material på tryckportalen och det går även att ha mallar som är dynamiska, dvs att du kan redigera informationen på dem. Till exempel som på visitkort och dyligt.

Print on demand och miljön

Vi är stolta över vår svanenmärkning (läs mer här vad som krävs av ett svanen märkt tryckeri, eller under menyn Svanenmärkt högst upp på sidan) och behåller miljötänket hela vägen genom processen. Därför försöker vi få våra kunder att i större mån tänka print on demand och inte beställa för stora upplagor. Vi trycker hellre till extra!

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Relaterat material

DOX projektportal

DOX är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektportaler som är plattformsoberoende. DOX låter dess användare dra nytta av en rad…

Läs mer

Variabeldata

Variabeldata är information som byts ut på varje ex av trycksaken, oftast är det ett nummer eller en adress. Men…

Läs mer

Trycksaksarkiv

Eftersom vi trycker att det är en bra idé med print on demand, dvs att du inte trycker mer än…

Läs mer

Original & Layout

Behöver du hjälp med original till en trycksak så har vi en erfaren prepressavdelning här på Kph som gärna hjälper…

Läs mer

Lagerhållning

Är du i behov av lagerhållning för vissa produkter så kan vi stå till tjänst med det. När du gör…

Läs mer

Distribution

Vi har stor erfarenhet av distribution och ser till att dina trycksaker levereras på bästa möjliga vis. Vi har koll…

Läs mer

Tryckportalen

Tryckportalen heter vårat verktyg för web to print. Där kan du lätt göra beställningar med några få klick och få…

Läs mer

Crossmedia

Crossmedia är som gjort för alla typer av inbjudningar, events, nyhetsbrev, erbjudanden, löpande informationsbrev, roliga kampanjer, kundundersökningar och kundvård. Det…

Läs mer
KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen