Distribution

Vi har stor erfarenhet av distribution och ser till att dina trycksaker levereras på bästa möjliga vis. Vi har koll på de olika distribueringsfirmorna som finns och väljer alltid den som passar bäst utifrån ditt behov för att få det prisvärt och så klart, framme hos mottagaren i rätt tid.

Erfarenhet och vana

Det är många paket som dagligen lämnar Kph’s lokaler och vi har nog skickat till alla möjliga håll i världen och på många olika vis. Vi gillar utmaningen i att se till att varje paket levereras med det bästa och mest prisvärda alternativet. Därför håller vi oss uppdaterade i vad alla de olika distribueringsfirmorna kan erbjuda, vad de klarar av, och är bäst på och framför allt, vilka som är prisvärda.

Adressering och variabeldata

Vi kan adressera på kuvert och plocka i trycksaken (eller plocka ihop ett helt kit med olika produkter), eller så kanske det passar bäst att vi adresserar direkt på trycksaken. Självklart kan vi leverera allt direkt till posten. Det enda vi egentligen behöver för ett utskick är en excelfil med adresser, sen kan vi ordna original och adressering och leverans åt dig!

Lagerhållning

Har du inte möjlighet att lagerhålla dina produkter så hjälper vi naturligtvis till med det. Vi har till exempel kunder som låter sina kunder beställa ur deras tryckportal, och vi lagerhåller produkterna här och skickar allt eftersom  beställningarna kommer in till oss. Läs mer under fliken Lagerhållning i menyn till höger.

Miljö och Svanenmärkning

Vi är stolta över vår svanenmärkning och självklart är miljön viktig vid distribution och leverans. Vi tar alltid hänsyn till miljön och väljer det mest miljövänliga alternativet efter förutsättningarna. Du kan läsa mer vad som krävs av ett svanenmärkt tryckeri här: www.svanen.se/For-foretag/MSA-och-portaler/Tryckerier/.

Under fliken Svanenmärkt högst upp på sidan så kan du läsa mer om hela vårt miljötänk. Det är inte bara själva leveransen som är viktig, utan även förpackningar, spillmaterial och annat som ingår vid att paketera och leverera.

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Relaterat material

DOX projektportal

DOX är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektportaler som är plattformsoberoende. DOX låter dess användare dra nytta av en rad…

Läs mer

Variabeldata

Variabeldata är information som byts ut på varje ex av trycksaken, oftast är det ett nummer eller en adress. Men…

Läs mer

Trycksaksarkiv

Eftersom vi trycker att det är en bra idé med print on demand, dvs att du inte trycker mer än…

Läs mer

Original & Layout

Behöver du hjälp med original till en trycksak så har vi en erfaren prepressavdelning här på Kph som gärna hjälper…

Läs mer

Lagerhållning

Är du i behov av lagerhållning för vissa produkter så kan vi stå till tjänst med det. När du gör…

Läs mer

Tryckportalen

Tryckportalen heter vårat verktyg för web to print. Där kan du lätt göra beställningar med några få klick och få…

Läs mer

Print on demand

Men Print on demand så menas det att du trycker bara precis den upplagan du behöver, och tar det slut…

Läs mer

Crossmedia

Crossmedia är som gjort för alla typer av inbjudningar, events, nyhetsbrev, erbjudanden, löpande informationsbrev, roliga kampanjer, kundundersökningar och kundvård. Det…

Läs mer
KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen