Vi kör på, nästan som vanligt!

Här hos oss på Kph, precis som hos er alla, är det en mycket speciell tid just nu. En tid för både eftertanke och handlingskraft.

Vi anpassar nu vårt arbete för att säkra att alla våra uppdrag fortlöper i god takt. Vårt fokus på produktivitet och kvalitet kvarstår, med tillägget att vi nu också måste anpassa vår verksamhet efter den snabbt föränderliga situationen. Vi ska göra allt vi kan för att underlätta för våra kunder med provtryck, transporter och flexibla öppettider.

För oss är hälsan hos våra medarbetare, kunder och samarbetspartners A och O.
Kph är Uppsalas största grafiska företag, ett serviceföretag som hjälper andra med tryckt och digital kommunikation och vi har givetvis ett ansvar att bidra till den stora utmaning som samhället står inför – ett ansvar vi tar på fullt allvar.

Vi fortsätter att jobba på som vanligt. Vi förstår att många vill undvika fysiska möten under den här perioden, och därför erbjuder vi frakt och distribution till bra priser. I alla beslut vi fattar följer vi givetvis ansvariga myndigheters riktlinjer.

Om vi alla hjälps åt klarar vi att ta oss igenom detta tillsammans och vara tillbaka i en normal situation snart igen. Ta hand om er så länge, visa omsorg och kom ihåg att andas.

Lena Pettersson
VD

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt