Tryck, distribution och kundtjänst

Blogg till bok

Blogg till bok

Blogg till bok är ett verktyg där man lätt kan göra en bok av sin blogg eller instagram. Du skriver bara in adressen till bloggen eller instagramkontot, väljer tidsintervall och inlägg och sen skapas boken automatiskt. Super enkelt!

Beställ din bloggbok eller instagrambok här.

Detta är vad vår lösning innehåller:

Tryck

Vi trycker och efterbehandlar, det vill säga laminerar omslag och binder med antingen limbindning eller med spiral beroende på kundens val. Pappret är valt utifrån vad som lämpar sig bäst, till bloggböckerna där det troligtvis är mest text så har vi valt ett obestruket papper då läsbarheten är bättre på ett obestruket papper. Instagramböckerna trycks på ett silkpapper då bilder blir bättre på ett bestruket papper. Silkpappret är lite mattare än ett papper som är gloss, som skulle kunna störa lite i och med blänk.

Distribution

När böckerna är klara så postar vi dem till kunden med spårbartpaket hos PostNord. Då får beställaren en avisering och kan följa leveransen av sina böcker. Den förväntade leveranstiden får kunden direkt vid beställningen, men vi trycker och levererar så snart som möjligt.

Kundtjänst

Kundtjänsten består av ett kontaktformulär på hemsidan, och en e-post som går till oss. Vi svarar på alla frågor, önskemål, hjälper vid problem vid beställning och alla övriga frågor.

Inspiration på böcker

Spana in blogg till boks instagram för att se inspiration på böcker samt att ha koll på aktuella erbjudanden och uppdatering av tjänsten.

Blogg till bok >

Insta till bok >

Har det hänt något?

Verka utan att synas – är det en bra affärsstrategi?
Vi hjälper företag och organisationer med profileringen, kampanjerna och mötena. Alla ska kunna dela med sig av vad som händer och vad som erbjuds – vara utåtriktade.

Kph har Uppsalas snabbaste trycksaker.
Vi har funnits i över 50 år, har 1500 kunder och fler än 6700 uppdrag per år. Vi tror att du har en massa bra idéer – vi vill ge dig enkla och snabba vägar för att förädla och pröva dem. Se oss som en förlängning av din marknads- eller kommunikationsavdelning.

Kph är ett svanenmärkt tryckeri och samarbetar i rikstäckande Intercopy.

     

två händer som hälsar på varandra

Aktiva kunder

1 500

två personer som gör en high five

Uppdrag per år

6 700

en skrivare som symboliserar tryckeriet i uppsalas trycksaker

Tryckportaler

60

tryckeriet kph i uppsala har över 50 års erfarenhet av trycksaker

År i branschen

52

Vad har du på gång?

Kom igång idag!

Fråga oss

Skriv din fråga nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!
Vill du hellre ringa så når du oss på 018-781 81 00.

Obligatoriskt