Kopiering svartvit

Kopiering, printning, utskrifter med svart tryck på vitt eller färgat papper. För kopiering i A4 och A3 har man ett stort urval av papper och material att välja på. Vi är experter på bopärmar och dokumentation, i både svartvitt och färg, i pärm eller med annan inbindning.

För kopiering i stora format är våra standardfärger på papper är vit, blå, rosa och beige samt på film och tyvek, ett vattentåligt material som gör att du inte behöver laminera dina kopior.
Vi har bra printrar för snabba och bra utskrifter i både svartvitt och färg. Passar utmärkt för ritningar, affischer och illustrationer, med ett bra pris och en snabb leverans.

Projektdatabasen DOX (tidigare intercopy.net)

DOX är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektnätverk som är plattformsoberoende. DOX låter dess användare dra nytta av en rad funktioner som underlättar hela byggprocessen, från förfrågan till arkivering. Dokument, ritningar, bilder och andra typer av digital media lagras på ett strukturerat och användarvänligt sätt. Läs mer på www.dox.se!

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara allt från trycksaker, byggskyltar, banderoller till dokumentation och distribution.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Relaterat material

Scanning

Vi kan det här med scanning av både dokument och ritningar, till det format som ni vill arbeta vidare med….

Läs mer

Kopiering ritningar

Kopiering, plottning, utskrifter med svart tryck på vitt eller färgat papper. Våra standardfärger på papper är vit, blå, rosa och…

Läs mer

Kopiering färg

Kopiering, printning, utskrifter i färg, för A4 och A3 har vi ett stort urval av papper och material att välja…

Läs mer
KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen