KPH - Expo fasadvepor

Fasadvepor

Fasadvepor är stora nätvepor med tryck på som kan användas både utomhus och inomhus. Oftast så fungerar de som en större modell av en vepa, för att få fram ett budskap. Men man kan även använda dem till att dölja något på en byggnad tex.

En fasadvepa är en väldigt smidig lösning för att exponera sitt budskap, varumärke eller produkt då de är prisvärda, slittåliga och inte kräver ett permanent bygglov som anda skyltlösningar kan behöva.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Inspiration fasadvepor

Kika in vår inspirationsbank för att se förslag på fasadvepor och andra trycksaker som vi gjort.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material