KPH - Expo vepor

Vepor

En eller flera vepor är optimalt för att få upp ett tydligt budskap snabbt och enkelt. Vepor passar både för kortare kampanjer samt för budskap som ska sitta uppe länge. Vi trycker vepor i många olika utföranden och det finns flera olika material att välja på.

Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på vilken typ av vepa som skulle passa just dig.

Inspiration vepor

Kika in vår inspirationsbank för att få inspiration på vepor och andra trycksaker som vi gjort.

En vepa uppsatt i vårt konferensrum på Kph. Vepan är uppsatt med kardborrband och är lätt att sätta upp och ta ner.

En vepa uppsatt på Gränby Centrum inför en butiksöppning.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!