KPH - Expo utomhusskyltar

Utomhusskyltar

Vi gör skyltar som är anpassade för både inomhusbruk och för utomhusbruk. Kontakta oss så berättar vi mer om vad som skulle passa dig bäst.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Företagsskyltar

Vi gör företagsskyltar i alla möjliga former och utseenden. Kontakta oss så kan vi ge förslag på vad som passar…

Läs mer

Inomhusskyltar

Vi gör skyltar som är anpassade för både inomhusbruk och för utomhusbruk. Kontakta oss så berättar vi mer om vad…

Läs mer

Byggskyltar

Vi gör byggskyltar i alla möjliga former och utseenden. Kontakta oss så kan vi ge förslag på vad som passar…

Läs mer