Dekaler

Vi trycker och skär ut direkt i en självhäftande vinyl som finns i både vit och i andra färger. När man tex skär ut bokstäver som ska vara i en färg är det bra att ha en färgad vinyl då det håller betydligt bättre än tryck. Ta fram personliga dekaler i form av bilder eller texter, i både små och stora format till entrén, skyltfönstret, bilden eller dylikt.

Klicka dig vidare i undermenyerna till höger för att läsa mer om olika typer av dekaler eller kontakta oss så berättar vi mer.

Dekal på dörr

Det är lätt att dölja en sliten dörr genom att montera en personlig dekal. På Kph har vi dolt två dörrar (se alla bilder här i inspirationsbanken).

Inspiration dekaler

Kika in vår inspirationsbank för att se dekaler och andra trycksaker vi gjort.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!