KPH - Expo affisch

Affisch

Vi trycker allt från mindre affischer upp till stora format och det finns många olika material att välja på. Ett enkelt standardpapper, ett högblankt exklusivare eller kanske mer hållbar väv? Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på vad som skulle kunna passa just din affisch.

Inspiration på affisch

Kika in vår inspirationsbank, där finns det både inspiration på affischer i olika format och andra trycksaker. Stort som smått!

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Soft Image

Vi gör olika typer av skärmväggar och en Soft Image är en av alla varianter. När vi åker på mässor…

Läs mer

Magnetram

En magnetram är en smidig produkt att ha med sig på mässor, utställningar och dyligt. Utöver att den är lätt…

Läs mer

Montersystem

Vi har stor erfarenhet av att bygga montersystem, och hjälper dig gärna att komma med förslag på vad som skulle…

Läs mer

Roll-up

Roll-up är en snyggt och enkelt sätt att snabbt presentera sig och sin idé på ett möte, mässa, presentation etc….

Läs mer

Fondvägg

Låt din mässmonter, ditt kontor eller egentligen vilken vägg som helst sticka ut ur mängden med en snygg fondvägg! Vi…

Läs mer

Diskar

Det finns många olika diskar och vi har kunskapen om vad som passar bäst vid olika tillfällen. Kontakta oss så…

Läs mer

Bannersystem

Vi hjälper dig att ta fram ett bannersystem som passar just dig. Kontakta oss så berättar vi mer. Inspiration bannersystem…

Läs mer

Dekaler

Vi trycker och skär ut direkt i en självhäftande vinyl som finns i både vit och i andra färger. När…

Läs mer

Gatupratare

Gatupratare, eller trottoarpratare som vissa säger, är ett enkelt sätt att synas och på dessutom ett enkelt sätt byta ut…

Läs mer

Flaggor

Det finns en mängd olika flaggor, både stående (så som beachflaggor och dylikt) och hängande. Kontakta oss så berättar vi…

Läs mer