Vill du jobba i den grafiska branschen i höst?

Kph Trycksaksbolaget, verksam i den grafiska branschen sedan 1967. Vi har fått vara med på den fantastiska resan fram till dagens digitala teknik, som med dess möjligheter fortsätter att förändra den grafiska branschen. Dessa erfarenheter samt alla kompetenta medarbetare i företaget gör att vi idag är ett av regionens ledande tryckerier både när det gäller teknisk utveckling och kommunikation. Vi satsar framåt!

Kph har ett tydligt mål, att växa med sina kunder och sin marknad och söker nu en duktig utesäljare, gärna med erfarenhet av den grafiska branschen eller liknande uppdrag och ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation.

Nu söker vi en duktig utesäljare

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team med duktiga innesäljare/projektledare och ha din arbetsplats i Uppsala. Dina arbetsuppgifter består i att aktivt arbeta mot både nya och befintliga kunder, hjälpa dem hitta rätt lösningar och skapa ett bra kostnadseffektivt erbjudande- vara en länk mellan kund och Kph. Du kommer att vara ett av våra ansikten utåt och ha egna kundkonton att ansvara för och vidareutveckla.

Vi tror att du är en självständig individ, stresstålig, kreativ och strukturerad och som har lätt för att samarbeta i grupp och få människor omkring dig att trivas. Antagligen har du erfarenhet från branschen eller liknande uppdrag. För oss är rätt persontyp viktigt, att ha kundfokus och ett brinnande intresse för kommunikation och service.

Detta är en heltidstjänst med ambition att starta under hösten 2018.
Skicka gärna en presentation eller en ansökan till Lena Pettersson, lena.pettersson@kph.se