Inbjudningskort

Vi trycker inbjudningskort i alla möjliga former och varianter. Inför bröllop, dop, kalas, examen, olika evenemang och mycket mer. Vi hjälper dig att få personliga inbjudningskort som sticker ut i mängden. Mer variabeldata kan vi anpassa inbjudan så att varje inbjudan är personlig, vilket skapar mervärde.

Kontakta oss så berättar vi mer, och vi ger gärna förslag på vad man kan göra för att få just din inbjudan att sticka ut ur mängden. Eller vad man kan tänka på för att få en billigare produkt. Kanske svart tryck på ett färgat papper?

Original

Behöver du hjälp med layout eller att skapa ett tryckfärdigt material så har vi en originalavdelning som kan hjälpa dig med att ta fram ett förslag på hur dina inbjudningskort kan se ut eller att guida dig till hur du gör en tryckfärdig pdf på bästa vis. Det kan du även läsa mer om under Filer & Original under menyn högst upp på sidan.

Kuvert

Behöver du kuvert till din inbjudan? Vi kan beställa hem kuvert som passar din inbjudan och leverera tillsammans med upplagan. Eller så kan vi trycka adressen på kuverten och leverera direkt till posten.

Print on demand

Miljön är viktig för oss, därför förespråkar vi print on demand i så stor utsträckning som det bara går. Beställ inte mer än du behöver! Vi trycker hellre upp fler när du har ett behov av det. Utöver fördelen med att vi spar på miljön så kommer du alltid ha aktuella trycksaker. Vi spar alltid ditt material som vi tryckt från, så vill du beställa fler är det bara att ringa eller maila så trycker vi flera exakt likadana som tidigare.

Svanenmärkta inbjudningskort

Vi är stolta över vår svanenmärkning, och trycker du hos oss så kan också dina inbjudningskort få den gröna svanen. Läs gärna mer >>här<< om vad som krävs för att bli ett svanenmärkt tryckeri.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Kuponger

Vi trycker kuponger i alla möjliga olika format och utseenden. Kuponger kan innehålla streckkoder eller QR-koder. Vi kan hjälpa dig…

Läs mer

Biljetter

Vi trycker biljetter i alla möjliga olika format och utseenden. De flesta biljetter brukar blockas ihop om små buntar, och…

Läs mer

Årsredovisning

Vi trycker årsredovisningar både åt den mindre föreningen och åt större i företag i större upplagor. Att ha en snyggt…

Läs mer

Tidningar

Vi trycker många olika sorters tidningar, allt från medlemstidningar till den lilla föreningen till större tryckningar av magasin som ska…

Läs mer

Register

Att ha ett eget register istället för ett standard register i en pärm gör att hela innehållet känns mycket lyxigare…

Läs mer

Rapporter

En rapport är oftast i A4, och spiralbunden i ryggen. Men självklart finns det flera olika varianter av rapporter både…

Läs mer

Program

Vi trycker program i alla möjliga utföranden och på olika papperssorter. Det kan vara bröllopsprogram, kursprogram, dagsprogram eller något annat….

Läs mer

Nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev är oftast en A4 med tryck på en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Men självklart trycker…

Läs mer

Prislistor

Prislistor kan vara allt från ett ark till en hel bok. Oavsett vad så hjälper vi dig att ta fram din…

Läs mer

Manualer

De flesta manualer är A5-broschyrer häftat i ryggen, men en manual kan även vara en A4 med spiral i ryggen,…

Läs mer