ritningar_790x340

Kopiering

Ny ritningsprinter installeras i Fyrislund!

Ny fantastisk ritningsprinter installeras nu i dagarna på Svederusgatan 1-3. Här kan vi printa ritningar i både färg och svartvitt med samma höga hastighet och kvalitet. Ny teknik och bättre prestanda gör att vi även kan sänka våra priser på färgritningar!

HP_skrivare_Expo

Ritningskopiering, byggkopiering

Kopiering, plottning, utskrifter i både svartvitt och färg i både små och stora format.
Snabba leveranser av ritningar, kartor och tillhörande dokument. Standard vitt eller färgat papper eller på ett vattentåligt Tyvek.
Vi har bra printrar för snabba och bra utskrifter i både svartvitt och färg. Passar utmärkt för ritningar, affischer och illustrationer, med ett bra pris och en snabb leverans.
Vi är experter på bopärmar och dokumentation.

Scanning av både dokument och ritningar

Vi kan det här med scanning av både dokument och ritningar, till det format som ni vill arbeta vidare med. Kom till oss med dina pärmar, böcker, bilder, dokumentation och rapporter eller hela arkivet och vi skapar hanterbara filer i pdf eller andra format.

Projektdatabas i intercopy.net

Intercopy.net är ett av marknadens bästa, internetbaserade projektnätverk som är plattformsoberoende. Intercopy.net låter dess användare dra nytta av en rad funktioner som underlättar hela byggprocessen, från förfrågan till arkivering. Dokument, ritningar, bilder och andra typer av digital media lagras på ett strukturerat och användarvänligt sätt. Läs mer på intercopy.net

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara allt från trycksaker, byggskyltar, banderoller till dokumentation och distribution.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Länk till intercopy.net

KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen