Tryck

Filöverföring

Skicka filen med webbstjänsten Sprend

Vi rekommenderar filöverföringstjänsten Sprend.com för stora filer. Tjänsten är gratis och är tillgänglig via din webbläsare. Du kan bara skicka en fil så har du fler måste du antingen ”zippa” filerna eller skicka dom en åt gången. Självklart fungerar liknande lösningar bra också.

Filöverföring med FTP

Har du många eller tunga filer som du vill föra över till oss så kan du alltid göra det via vår FTP-server. Vår allmänna mapp är öppen för alla våra kunder!

FTP adress: ftp://filoverforing.kph.se
Användarnamn: kphkund
Lösenord: kphkund

Var god att observera att de filer du då överför kan ses av andra inloggade.

Har du en egen mapp så anger du dina kontouppgifter för att logga in, då vet du att ingen annan kan se din mapp på vår FTP-server. Har du ingen egen mapp men vill ha det, anmäl dig på info@kph.se så skapar vi en åt dig.

Begränsad åtkomst av FTP i webbläsare

Har du Firefox, Chrome eller Windows Internet Explorer i version 7 eller senare behöver du öppna FTP anslutningen i Utforskaren eller en FTP klient. Antingen klickar på länken och följ anvisningarna i webbläsaren (I det fönster som öppnas – klicka på ”Sida” och välj ”Öppna FTP-platsen i Utforskaren”) eller så öppnar du ett nytt utforskarfönster och skriver in ”ftp://filoverforing.kph.se” i utforskarens adressfält. Du kan även ladda ned en genväg som du kan spara på skrivbordet (högerklicka ”Spara mål som..”).

FTP på Mac

Använder du Mac krävs en FTP-klient, exempelvis Fetch eller Cyberduck.

IP-numret/värd är: 213.132.112.180 eller filoverforing.kph.se

 

KPH - Sidebar misc

Det ska vara enkelt att beställa trycksaker. Hos oss tar det bara ett par klick!

Gå till Tryckportalen