KPH - Expo rollup

Roll-up

Roll-up är en snyggt och enkelt sätt att snabbt presentera sig och sin idé på ett möte, mässa, presentation etc. Fungerar med rullgardinssystem, enkelt att frakta och montera upp.  Standard är 85×200 cm men vi har både smalare och bredare Roll-ups på lager. Vill du ta lite plats rekommenderar vi en Roll-up på 150 cm bredd! Vi erbjuder en ekonomiroll-up samt flera olika märkessystem.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Så här snabbt monterar du upp en roll-up

Våra roll-up

Rollup_1Roll up 120-100-85-60cm

Våra standard format på roll-up är 120 cm, 100 cm, 85 cm och 60 cm.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg.

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Montersystem

Vi har stor erfarenhet av att bygga montrar, och hjälper dig gärna att komma med förslag på vad som skulle…

Läs mer

Fondväggar

Låt din mässmonter sticka ut ur mängden med en snygg fondvägg! Vi hjälper dig ta fram en fondvägg som passar…

Läs mer

Diskar

Det finns många olika diskar och vi har kunskapen om vad som passar bäst vid olika tillfällen. Kontakta oss så…

Läs mer

Displaylösningar

Det finns många olika displaylösningar och vi har kunskapen om vad som passar bäst vid olika tillfällen. Kontakta oss så…

Läs mer

Broschyrställ

Ett broschyrställ är bra att ha i många olika situationer. Kontakta oss och berätta vad du behöver ha det till…

Läs mer

Bannersystem

Vi hjälper dig att ta fram ett bannersystem som passar just dig. Kontakta oss så berättar vi mer. Vi gör…

Läs mer