KPH - Expo företagsskyltar

Företagsskyltar

Vi gör företagsskyltar i alla möjliga former och utseenden. Kontakta oss så kan vi ge förslag på vad som passar dig allra bäst.

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg.

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd.

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Dekaler

Vi trycker och skär ut direkt i en självhäftande vinyl som finns i både vit och i andra färger. När…

Läs mer

Gatupratare

Gatupratare, eller trottoarpratare som vissa säger, är ett enkelt sätt att synas och på dessutom ett enkelt sätt byta ut…

Läs mer

Flaggor

Det finns en mängd olika flaggor, både stående (så som beachflaggor och dylikt) och hängande. Kontakta oss så berättar vi…

Läs mer

Fasadvepor

Fasadvepor är stora nätvepor med tryck på som kan användas både utomhus och inomhus. Oftast så fungerar de som en…

Läs mer

Bildekor

En effektivare reklamplats än företagetsbil är svår att hitta! Vi kan hjälpa dig med bildekoren så att du syns i…

Läs mer

Banderoll

Vi gör banderoller i både mindre format upp till väldigt stora, och det finns många olika material att välja på….

Läs mer

Affischer

En affisch som ska sitta utomhus och som ska hålla längre kräver mer än en affisch som ska sitta inomhus….

Läs mer