KPH - Expo utskurnatexter

Utskurna dekaler

Gör en snyggare dekal med utskuren text och logotyp, eller någon annan bild! Bara fantasin sätter stopp för vad man kan göra. Vi trycker både i fyrfärg och skär ut på färgad vinyl. Färgad vinyl kan vara att föredra om det ska vara mycket slitage på dekalen.

Kontakta oss så berättar vi mer och ger förslag på vad som skulle passa just dig.

Film! Hur det går till att producera och montera utskurna dekaler

Vi filmade när vi producerade och monterade en utskuren dekal av svanenmärket och monterade den här på Kph. Vi är stolta över vår svanenmärkning och vill självklart att den ska synas!

 

Inspiration utskurna dekaler

Kika in vår inspirationsbank för att se inspiration på utskurna dekaler och andra trycksaker vi gjort.

Inspiration_chokladhjul

Vi gör mer än bara färg på papper eller tyg

Vi kan hjälpa er med allt från fotografering, originalarbete, bildhantering och scanning. Kom gärna till oss med dina idéer och skisser så tar vi fram ett förslag tillsammans. Är det återkommande trycksaker som man enkelt löpande vill ändra någon information i så lägger vi upp dina trycksaker i Kph Tryckportal som både fungerar som ett trycksaksarkiv och som underlättar löpande beställningar med att göra trycksaken förändringsbar, variabel. Här säkerställer du att det alltid blir rätt grafiska profil i dina olika tryck och kan öppna för olika beställare i din organisation. Ett trycksaksarkiv minimerar även ditt fysiska arkiv och håller dina trycksaker levande och aktuella. Tryck inte mer än det du verkligen behöver.

Fullservice och bredd

Vi på Kph har satsat hårt på att kunna erbjuda en fullservice och en bredd i vårt erbjudande, det innebär att vi klarar det mesta i huset. Det kan vara de flesta material och format, många utställningsmaterial och olika märken och olika typer av montering och efterarbete.
Vårt mål är att hitta lösningar som underlättar din vardag.

Trycksaker kan produceras i många olika format och varianter, på vår hemsida så får du se en del av det vi erbjuder. Hittar du inte exakt det du söker så kontakta oss så kan vi säkert hitta en lösning för dig!

Relaterat material

Magnetdekal

En magnetdekal är perfekt att ha på till exempel bilar för tillfälliga budskap, eller återkommande budskap på magnetiska ytor så…

Läs mer

Bildekor

En effektivare reklamplats än företagetsbil är svår att hitta! Vi kan hjälpa dig med bildekoren så att du syns i…

Läs mer

Fönsterdekor

Gör ditt fönster synligt! Vi kan hjälpa dig med fönsterdekor som sticker ut i mängden eller vars största uppgift helt…

Läs mer